Om oss

Eneroths Fastighetsservice AB har sedan 1976 servat fastigheter i Stockholmsområdet. Företaget startades av Anders Eneroth och drivs sedan 2008 av Bert Skarin.

Vi är ett ekonomiskt stabilt företag och uppbär UC risk klass 3 Kreditvärdighet sedan 2011.

Som kund hos oss finner ni en flexibilitet som är svår för andra i vår bransch att matcha. Hos oss blir man inte bortglömd och man slipper krångliga rutiner som annars är vanligt då man har att göra med större företag.

Väljer ni Eneroths Fastighetsservice AB får ni en skräddarsydd service som passar just er, till mycket konkurrenskraftiga priser. Några av våra kunder har vi haft kontrakt med i över 40 år. Nöjda kunder stannar kvar!

Eneroths Fastighetsservice AB erbjuder ett brett utbud av tjänster. Våra avtal bygger helt och hållet på era behov och genom oss får ni lätt tillgång till allt en fastighet kan behöva. Vi samarbetar med etablerade företag inom samtliga relevanta branscher, exempelvis el, bygg, VVS, vattenskadesanering och städ.

Vår personal är mycket kompetent, både socialt och yrkesmässigt. Våra fastighetsskötare har företagslogotyp på kläder och bilar så de boende ser vem som besöker fastigheten.